Beyoncé Heat Wild Orchid Parfum

Geurtjes, ik kan er absoluut geen genoeg van krijgen. Laatst heb ik wel tegen mijzelf gezegd dat ik nu eerste en paar geurtjes opmaak voordat ik nieuwe koop. Helaas (voor mijn portemonnee dan) had de Ici Paris XL een leuke actie voor de nieuwe parfum van Beyoncé. De vorige geuren van Beyoncé scoorden goed bij mij dus ik werd wel heel erg nieuwsgierig naar deze nieuwe geur, jij ook?

De flacon ziet er net uit als de voorgangers van Heat ‘Wild Orchid’ alleen de kleur is anders. Ik vind hem vrolijk en lekker zomers. Een echte vrouwelijke, jonge uitstraling.

 

Beyoncé Heat Wild Orchid is een opwindende, overheerlijke geur, die wat mij betreft een sterke energieke vrouwelijke touch geeft.

 

 

De geur opent met een geweldige combinatie van granaatappel, kokoswater en boysenbes. Wanneer je verder gaat naar het hart van de geur kom je een karakteristiek bloemenduo tegen van kamperfoelie en magnoliabloesem en de vlinderorchidee. De kern noten bestaan uit blond hout, huidmuskus en amber, door deze noten krijgt de parfum een sexy tintje.

 

 

Over de verpakking van de flacon is ook nagedacht. Het is namelijk een ode aan de schoonheid en sensualiteit van de vlinderorchidee. En natuurlijk de gouden letters van Beyoncé.

 

Hou jij van zoete geuren, die betaalbaar zijn en ook nog eens verassend lang blijft ruiken? Dan moet je voor deze parfum gaan! Heerlijk zoet en blijft, in ieder geval bij mij, meer dan 6 uur lang ruiken.

De parfum is verkrijgbaar in 15 ml, 30 ml, en 50 ml.

– 15 ml.: 16,27 euro
– 30 ml.: 26,43 euro
– 50 ml.: 36,61 euro

Beyoncé Heat Wild Orchid Parfum is o.a. te koop bij Douglas en Ici Paris XL.

Ben jij al bekend met deze parfum?

Liefs,
Manon

2 Comments

  • Reply Be Beautifully 12 februari 2015 at 20:13

    Ik ben nog niet bekend met deze geur maar ben er wel nieuwsgierig naar. De flacon vind ik er ook mooi uit zien.

  • Reply mijnleveninbeeld 13 februari 2015 at 18:40

    Ik kende hem nog niet.. De oranje flacon variant wel. Ik ben er benieuwd naar!

  • Leave a Reply