Cadeaus gekregen van de lieve sint

Sinterklaas is alweer het land uit, en bij sommigen staat de kerstboom alweer in de woonkamer. Maar 5 december vierde ik sinterklaas, net zoals vele anderen. Samen met mijn ouders en broertje hebben we lootjes getrokken, en mijn broertje en ik maken altijd nog een lijstje met wat ‘grotere’ cadeaus. Het  is eigenlijk best gek, want dan denk ik dat ik alles wel heb, maar ik zet toch altijd weer een mooi lijstje in elkaar! Vandaag deel ik mijn sinterklaascadeautjes met jullie. Enjoy!

Coldplay Live 2014 DVD + CD


Die oude man weet in ieder geval wel waar ik gek op ben! Dit kwam dan ook totaal niet als verassing aan toen ik dit pakje open maakte. Ik wou hem zo graag, een echte die-hard Coldplay-fan kan ik wel zeggen. Heb hem inmiddels al drie keer bekeken, en wauw het is zo mooi! Er zit ook een CD bij met live gezongen nummers. Voor Coldplay liefhebbers een echte aanrader!

Tangle Teezer

Yes! De paardenborstel is ook eindelijk in mijn bezit. Ik noem het inderdaad een paardenborstel, vind het daar echt zo erg op lijken, haha. Op verschillende blogs heb ik positieve reviews gelezen en zelfs mijn kapper adviseerde mij om deze borstel te gaan kopen. En ja hoor, hij bevalt mega goed! Voor meiden met krullend, dik en pluizig haar is deze borstel prima.

Laptopkussen

Ik hoor je denken: een laptopkussen? Bestaat dat?! Ja, het bestaat echt! Dit leek mij zo handig, ik zit namelijk vaak met mijn laptop in bed of op schoot. De hitte die van je laptop afkomt is niet goed voor je, en je neemt dan ook een verkeerde houding aan. Een laptopkussen is daar de ideale uitkomst voor! Dit lost namelijk al je problemen op. Binnenkort komt hier een review van online!

MAC Lipstick Plink!

De sint is natuurlijk ook maar een mens, en maakt ook wel eens foutjes. Ik had namelijk in eerste instantie gevraagd om de MAC Lipstick Please Me, maar heb uiteindelijk deze gekregen. Wat ik totaal niet erg vind! Hij is super mooi! En heel erg nude, waar ik dus naar opzoek was. Er zit alleen wel een glans op, ik had liever mat gehad, dit los ik op door er matte poeder op te doen, geweldig! Net zoals het artikel hiervoor, komt ook binnenkort hier een artikel over.
Natuurlijk heb ik ook een heerlijke chocoladeletter gekregen (wel meerdere overigens) dus ik kan de komende maand weer volop genieten van chocolade! Ik ben weer flink verwend door de lieve sint!
Hebben jullie ook sinterklaas gevierd?

Liefs, Manon
P.S.: Doordat ik het de afgelopen week erg druk had, zijn er minder artikelen verschenen dan ik eigenlijk wou, ook had ik weinig tijd om foto’s te maken en dus producten te reviewen. Mijn planning is nu weer op orde dus binnenkort weer fijne artikelen met mijn foto’s! 


13 Comments

 • Reply Marion 9 december 2014 at 07:31

  Oh dat laptopkussen! Perfect! Ik ben benieuwd naar de revieuw! Ik loop altijd te klooien met kranten en tijdschriften op bed, maar dat werkt van geen meter!

 • Reply Roxanne 9 december 2014 at 10:19

  Wat een leuke dingen heb je gekregen! Ik ben erg benieuwd naar je reviews.

 • Reply Valerie 9 december 2014 at 12:04

  Ik ben ook Coldplay fan!

 • Reply Manon Loves 9 december 2014 at 12:49

  Morgen komt de review van het laptopkussen online! Houd mijn blog in de gaten 😀

 • Reply Manon Loves 9 december 2014 at 12:49

  Dankjewel Roxanne! 🙂

 • Reply Manon Loves 9 december 2014 at 12:49

  Ze zijn zoo super! <3

 • Reply Rosanne van Dieren 9 december 2014 at 13:44

  Wat heb je leuke dingen gehad zeg! Dat laptopkussen lijkt me echt ideaal! liefs x

 • Reply Manon Loves 9 december 2014 at 14:44

  Ik ben er ook heel blij mee! Morgen komt de review van het laptopkussen online! Liefs

 • Reply StyleByBo 9 december 2014 at 15:59

  Wat een super leuke dingen heb je gehad!
  xoxo

 • Reply esther geertsma 9 december 2014 at 23:02

  yeah de tangleteezer zoo fijn! En ik ben zo benieuwd naar je lipstick van MAC

 • Reply Manon Loves 10 december 2014 at 08:53

  Dankjewel! <3

 • Reply Manon Loves 10 december 2014 at 08:54

  Ik ben nu er ook helemaal enthousiast over! 🙂

 • Reply Sans Life 10 december 2014 at 17:54

  Super leuke cadeautjes! Ik ben ook benieuwd naar de tangleteezer.. twijfelde of die geschikt was voor krullend haar.

 • Leave a Reply