Een kijkje in mijn week #3

 

Ssst, ik heb een weekje gesmokkeld. Eigenlijk hoort dit nummer vier te zijn, alleen vorige week had ik niet veel te delen. Deze week daarentegen wel: het was vakantie voor mij. Vakantie betekend voor mij veel leuke dingen doen en relaxen. Dat is zeker gelukt en dat zul je zien wanneer je verder leest 🙂

Zaterdag had ik de hele dag gewerkt, ’s avonds stond er een feestje op mij te wachten. Ik vierde voor vrienden mijn 18e verjaardag. Dit is een ‘before-foto’ het was een geslaagd feestje, vol gezelligheid!

‘The day after’ was niet heel speciaal om foto’s van te maken. Maandag gingen mijn vriend en ik naar Amsterdam. De grachten blijven altijd nog een prachtig plaatje!

Mijn vriend maakte deze foto van mij op de Dam: een spontane foto!

Guilty pleasure: de Mc Donald’s, jammie.

Dinsdagochtend heb ik een paar uurtjes gewerkt en vanuit het werk ging ik naar een vriendin om onze vakantie te bespreken. ’s Avonds heb ik in bed, mijn tweede guilty pleasure, Glee gekeken. Lekker ontspannen en meezingen met de nummers.

Woensdag heb ik spullen die ik eigenlijk wil weggooien op marktplaats gezet, ’s middags lekker rustig aangedaan en ik had nog rijles. Prima dagje.

Donderdag besloten een vriendin en ik naar de Ikea gegaan in Zwolle. Deze was toen net een weekje open en zo nieuwsgierig als wij zijn kon de drukte ons niets schelen. Totdat we het restaurant binnen kwamen: een rij vanaf Zwolle tot Tokyo, zo leek het dan haha

Lekker gezond, *ahum * 😉

Vrijdag ben ik met school bezig geweest en ’s avonds gewerkt. Na het werk deze heerlijke bak met gezouten nootjes opgegeten 😀

Zaterdag een dagje gewerkt in mijn nieuwe (zomerse) outfit!

Zondag had ik een verjaardag van het neefje van mijn vriend en natuurlijk trouw boer zoekt vrouw gekeken 🙂

Dit was mijn vakantieweekje weer, nu weer hard aan de bak voor school! Let’s do this!

Hoe was jullie week? Hadden jullie ook vakantie?

Liefs,
Manon

5 Comments

 • Reply Marion 2 maart 2015 at 07:01

  Leuke foto op De Dam! 🙂 En nu heb ik al zin in patat….

 • Reply EstherMarie van der Wal 2 maart 2015 at 09:22

  Nice, die schoenen 🙂 x

 • Reply Nortfhlix NL 2 maart 2015 at 16:27

  Leuk overzicht! Ik moet nodig weer eens naar Amsterdam.
  Glee heb ik wel eens naar gekeken, maar na 2 seizoenen ben ik het toch wat uit het oog verloren.

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 3 maart 2015 at 16:14

  Leuk overzicht en hele gave Nike schoenen. Totally in love!

  McD yum. Lang geleden dat ik daar ben geweest.

 • Reply Sas 30 maart 2015 at 07:05

  Erg tof foto overzichtje dit! Ik wil zeker nog eens naar Amsterdam, kom er te weinig..

 • Leave a Reply