Een nieuw dekbed!

Na een lange schooldag, gesport te hebben en misschien nog wat leuks gedaan te hebben met vriendinnen, verlang ik echt naar mijn bed. Het is extra leuk als je bed leuk is opgemaakt, zodat je er naar toe gelokt wordt. Onlangs mocht ik een dekbed uitzoeken bij Dekbed discounter (neem een kijkje!). Via deze site, zoals de naam al doet vermoeden, kun je uit allerlei dekbedovertrekken kiezen, voor een leuke prijs. Dit is mijn nieuwe dekbedovertrek:

De kleur is lastig om goed vast te leggen. Het is een donkergrijze kleur die goed bij mijn bed past. Ik vind deze kleur erg geschikt voor de winter. Een warme kleur, waar ik ’s avonds helemaal blij van wordt.

Zoals je op de vorige foto ook kon zien zit er aan de bovenkant een geribbeld detail. Dit geeft het dekbed een net wat luxere uitstraling.

Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% microvezel. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset kreukherstellend, licht van gewicht en valt deze soepel om je heen. De stof voelt zacht aan, maar is tegelijkertijd ook erg dun. Ik ben daarom bang dat het snel slijt.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe dekbed. Wil jij je bed er ook leuker uit doen zien of wat meer variatie in dekbedovertrekken? Dit dekbedovertrek (of een andere) heb je al vanaf 19,95 euro. Je kunt ‘em via deze link (klik!) direct bestellen.

No Comments

Leave a Reply