Even voorstellen…

Hallo allemaal,

De titel verraad het al… mijn eerste artikel gaat over mijzelf. 
Dit doe ik bewust zodat jullie al meteen een idee hebben wie ik ben en waarom en waarover ik ga bloggen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Manon, ik ben 17 jaar en ik woon in Meppel samen met mijn ouders en 2 jaar jongere broertje. Ik studeer Commerciële Economie in Leeuwarden. Dingen waar ik van hou zijn: Dansen, ik heb 5 jaar op klassiek ballet gezeten en al bijna 7 jaar op jazz ballet, nog steeds vind ik dit geweldig om te doen. Daarnaast geniet ik ervan om met vriendinnen leuke dingen te doen zoals naar de bioscoop gaan, een dagje weg, uitgaan, luie hangavonden en natuurlijk gezellig samen shoppen. In het weekend werk ik bij de HEMA, hier sta ik in de winkel of op consumptie (gebak, brood en vlees).

Waarom ga ik bloggen?

Een blog maken leek me altijd al erg leuk, vooral wanneer ik andere blogs lees denk ik van:  wow dit lijkt mij ook super leuk om te doen! Maar dan denk ik weer aan de tijd en vele energie die je er in moet steken om de blog op rolletjes te houden en dan haak ik af. Ik heb in 2011 samen met een vriendin een blog op gestart maar dit liep al snel ten einde. Voor mijn studie moeten wij gaan bloggen over iets wat je interesseert. Dit leek mij de ideale kans om ook serieus te gaan bloggen en het ook vol te houden. Ik heb er in ieder geval super veel zin in en ik hoop dat jullie mij ook blijven volgen.

Waarover ga ik bloggen?

Hier zijn jullie natuurlijk heel benieuwd naar geworden. Ik ben van plan te gaan bloggen over fashion, beauty en natuurlijk mijn leven, zoals de titel van mijn blog beschrijft. Dit zijn de dingen die ik erg interessant vind en het me super leuk lijkt om over te schrijven. Ik ben van plan om de dag een artikel te plaatsen. Ik vind het heel erg spannend en natuurlijk super leuk om aan te beginnen!

Hopelijk tot het volgende artikel,

Liefs Manon

3 Comments

  • Reply esther geertsma 22 september 2014 at 19:47

    Yeah topper! Gaat helemaal goed komen��

  • Reply Manon 23 september 2014 at 05:42

    Aaah lief van je!

  • Reply Marije 2 oktober 2014 at 16:39

    Super Manon, toppertje van me!! XX

  • Leave a Reply