Geshopt: Catrice producten

 

Acties, kortingen, 1+1 gratis: je kunt er geen genoeg van krijgen. Dit had ik dus ook deze week toen ik voor het Catrice schap stond in de Kruidvat. ‘Tweede artikel voor de helft’, maar hé ik ben maar één ding nodig, tenminste dat dacht ik? Toch ben ik met vier artikelen naar huis gegaan, oeps! Tja, daar zijn acties voor…

 

Ten eerste deze lipstick. Alsof ik er nog niet genoeg had… Alleen achter deze lipstick zit een verhaal, ik las namelijk op verschillende blogs dat deze Catrice lipstick wel eens een ‘Please Me’ Mac dupe zou kunnen zijn. ‘Please Me’ heb ik zelf niet in bezit dus ik kan er geen oordeel over geven, maar de kleur is in ieder geval prachtig en intens, dus absoluut geen miskoop en dat voor de helft van het geld, ik ben blij!

 

Voor de geïnteresseerden, deze lipstick is de kleur ‘On The Pink Side Of Life’ nummer 390.

 

En dan het product waar ik het meest benieuwd naar ben: ‘Instant Eye Brightener’ met hyaluron, dit is dus waar ik het meest benieuwd naar ben. Zal dit product voor helderen stralende ogen zorgen? Zonder kringen onder de ogen of dat je de aders op het ooglid ziet? Dit gaan we testen!

 

Vast een nagelkleurtje voor het voorjaar in geslagen. Nummer 57 ‘Karl Says Très Chic’. Echt, hoe Catrice altijd de namen verzint ik weet het niet, maar ik vind het geniaal! Een zacht roze kleur, ik moet het nog op mijn nagel zien maar het zag er in de winkel heel erg mooi uit!

 

Contouren, contouren en nog eens contouren, alleen dan zonder glitters! Deze matte bronzer gaat er voor zorgen dat ik mooie contouren in mijn gezicht krijg. Ik heb hem gekocht ik de kleur 020 ‘Deep Bronze’. Alvast met het oog op de zomer, ook al duurt dat nog eeuwen voor mijn gevoel. Ik heb nu in ieder geval het zonnetje in huis door deze bronzer!
Prijzen:
Lipstick ‘On The Pink Side Of Life’ (nr. 390) – 3,99 euro
Instant Eye Brightener ‘ – 3,99 euro
Nagellak ‘Karl Says Très Chic’ (nr. 57) – 2,99 euro
Bronzing Powder – 3,99 euro
 
Catrice producten zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.
Naar welk(e) product(en) ben jij benieuwd? Laat het weten in de comments!
 
Liefs,
Manon

 

6 Comments

 • Reply Marion 21 februari 2015 at 09:58

  Ik heb die nagellak ook. Ik draag echt bijna niks anders meer op het moment. Ben er helemaal verliefd op. Goede aankoop kan ik je verzekeren! 🙂

 • Reply Mariëlle M. 21 februari 2015 at 11:12

  Leuke items heb je gekocht! 🙂 Ik heb de lipstick ook gekocht, maar bij mij is het absoluut geen please me look a like haha!

 • Reply Amanda Sturm 21 februari 2015 at 12:43

  Ik ben benieuwd naar de lipstick!

 • Reply Marleen 22 februari 2015 at 11:02

  Leeuk! Vooral de Instant Brightener inderdaad. Daar ben ik heeel erg benieuwd naar! xx

 • Reply Anna 29 april 2015 at 12:57

  Leuke items! Dat lakje is echt super mooi en ik ben erg benieuwd naar de concealer. Mooie blog heb je trouwens, ik ben je gaan volgen! X

 • Reply Vanessa 26 mei 2015 at 13:59

  Leuke aankoopjes. Ik ben het meest benieuwd naar de Catrice Instant Eye Brightener!

 • Leave a Reply