Hoi blogwereld, daar ben ik weer!

Het hoge woord kan er uit: ik begin weer met bloggen! Yes! Na 1,5 jaar gestopt te zijn (echt té lang, ik weet het) begin ik nu weer met bloggen. Nu vraag je je waarschijnlijk af; waarom ben je gestopt? En waarom begin je überhaupt weer na 1,5 jaar met bloggen nu er al zo veel blogs zijn? In dit artikel ga ik dit jullie allemaal uitleggen. So, let’s go!

Love Life As Manon is uit de lucht

Anderhalf jaar geleden begon ik met bloggen door een opdracht van school, ik vond het leuk, heel erg leuk zelfs, en ik was er ook redelijk goed in en daarom ben ik er mee door gegaan. Als snel kwamen er steeds meer lezers op mijn blog wat mij alleen maar enthousiaster maakte. Ik schreef artikelen onder de naam Love Life As Manon, deze naam vond ik eerlijk gezegd totaal niet bij mij passen en was voor mij een no go om goed uit te spreken, achter mijn blognaam stond ik dus juist niet.

Onder deze naam heb ik bijna een jaar geblogt. Het werd zomer en ik ging op vakantie, deed vooral heel veel leuke dingen waardoor ik niet meer aan mijn blog dacht en er niet meer mee bezig was. Iedere keer zei ik wel tegen mijzelf: oké volgende week zet ik weer een artikel online, maar dat gebeurde vervolgens niet. Het werd mij duidelijk: ik begonnen bloggen een verplichting te vinden, in plaats van dat ik het deed omdat ik het leuk vind en mijn passie wil delen met anderen. Love Life As Manon stond die hele 1,5 jaar nog wel online, maar is niets meer mee gebeurt.

Hoera! Curl Next Door is een feit

Afgelopen halfjaar heb ik stage gelopen in Amsterdam en was ik ook bezig voor het bedrijf waar ik stage liep met bloggen en social media. Mijn liefde voor bloggen kwam terug en ik kreeg allemaal ideeën die ik met andere meiden of jongens wil delen. Helaas had ik toen weinig tijd (lees: 40 uur stage in de week + huishouden 😉 ). Wél kon ik alvast gaan nadenken over wat ik na dit halfjaar wilde gaan doen: wel gaan bloggen? Waarover? Onder een andere naam, maar welke andere naam? Een nieuwe blog lay-out? Daar ben ik mee bezig gegaan en veel ideeën kwamen in mij naar boven, de blogger in mij was back!

Vanaf nu ga ik bloggen onder de naam Curl Next Door. De reden dat ik hiervoor heb gekozen is omdat ik ten eerste een krullenbol ben en ten tweede zou ik zo je buurmeisje kunnen zijn; ik blog namelijk over dingen waar iedereen zich in kan herkennen. Ik vind het vooral belangrijk dat ik blog over dingen die ik zelf leuk vind en die mij inspireren, waardoor jij zelf misschien weer geïnspireerd raakt. Ik blog dus niet per se om de beste van iedereen te worden (wat natuurlijk wel heel leuk zou zijn 😉 ), maar ik blog vanuit mijzelf en voor mijzelf, omdat ik het leuk vind. Wat nu vast wel duidelijk is na het 3.000 keer gezegd te hebben, haha!

Wat kun je hier verwachten?

Dit eerste artikel is misschien een beetje saai, maar wel goed voor een goede introductie. Onder dit het kopje ‘over mij’ (klik!) kun je meer lezen over wie ik ben en wat ik doe etcetera. Zoals ik net al even noemde; ik wil vooral gaan bloggen over onderwerpen wat ik zelf leuk vind en die mij inspireren. Denk hierbij aan sporten, reizen, eten, maar ik wordt ook steeds meer een fashionlover en probeer steeds meer ‘schijt te krijgen’ aan wat anderen denken van mijn kledingstijl. Ik wil dragen wat ik leuk vind en waar ik mij fijn bij voel en dat is fashion, die soms wat buiten mijn comfortzone gaat, maar boeiûh. Ook deel ik graag met jullie mijn privé leven, hoogtepunten, maar ook dieptepunten of faalmomentjes, het leven gaat namelijk niet altijd over rozen!

Dus ongeveer drie keer per week vind je een artikel op mijn blog, ik zou het super leuk vinden als je weer langs komt! 🙂

Liefs,

Manon

No Comments

Leave a Reply