Ignore or More: Etos Oogschaduwbasis

 

Herken je dat? Producten die eigenlijk vergeten zijn. Soms is het begrijpelijk dat ze blijven liggen en in sommige gevallen kan je spreken van een ramp als dat product juist is blijven liggen. In deze rubriek laat ik producten zien die al tijden in het assortiment zitten, maar waar je nooit wat van hoort. Is dit terecht, of moet daar iets aan veranderen? Vandaag vertel ik over de Etos Oogschaduwbasis. Is dat een Ignore of een More?

Positief commentaar 

Het uiterlijk van het product vind ik simpel maar mooi. De kleur van het flesje is mooi, heel erg licht roze in combinatie met de zilver kleuren maakt het erg mooi en luxe.

 

 

 

 

De oogschaduwbasis is een soort van lipgloss, maar dan voor op je oog (snap je?). Dit vind ik ideaal, zo krijg je nooit teveel oogschaduwbasis op je ooglid en kan je het zelf doseren.
Budgetproof, voor 8 milliliter oogschaduwbasis van Etos eigenmerk, betaal je 3,55 euro.
Negatief commentaar
In het begin, ongeveer negen dagen, was ik laaiend enthousiast over dit product. Het dekte goed, mijn oogschaduw bleef fantastisch zitten en het borsteltje werkte zo fijn! Tot de tiende dag, ’s ochtends wilde ik met veel plezier de oogschaduwbasis aanbrengen, maar hij leek wel op? Er kwam niets meer aan het borsteltje en het borsteltje was helemaal uitgedroogd. Hoe kon dat nou? De dop zat er goed op, stevig vast gedraaid en binnen tien dagen kan er geen 8 milliliter oogschaduwbasis door heen zijn gegaan, zoveel smeer ik er nou ook weer niet op…
Conclusie
Ik had hier zo graag ‘MORE’ willen schrijven, maar helaas het is een ‘IGNORE’ geworden. De oogschaduw belooft wat hij verteld, alleen zegt er niet bij hoelang je er gebruik van kan maken. Het negatieve punt is voor mij te groot, de positieve punten vallen er helemaal mee weg. Ik beveel het je wel aan wanneer jij van plan bent om maar 10 dagen oogschaduwbasis te gebruiken, dan is dit een absolute topper voor jou, maar anders helaas niet.
Hoe vind jij deze rubriek? En ben jij bekend met de Etos oogschaduwbasis?
 
Liefs, Manon

6 Comments

 • Reply Sanae 28 januari 2015 at 10:40

  Ik dacht serieus dat ie heel goed zou zijn. Maar goed.. het is niet de bedoeling dat ie binnen een week op is.. Jammer!

 • Reply Lovely Lonnie 28 januari 2015 at 16:16

  Wat zonde zeg dat het na de 10e dag op al was… Ik gebruik zelf een oogbasis van Pupa.

 • Reply Petra 29 januari 2015 at 14:38

  Ik sta verbaasd, dat dit zo snel op was, nee dat zou dus niets voor mij zijn…

 • Reply Esther 29 januari 2015 at 17:50

  Ah wat stom zeg! Dat is idd gek dat het na 10 dagen al op is!

 • Reply Chahrazad 30 januari 2015 at 20:26

  Jammer zeg!!

 • Reply mijnleveninbeeld 6 februari 2015 at 11:54

  Wat jammer zeg! Weten we dat we deze kunnen skippen!

 • Leave a Reply