It’s My Birthday!

JAA, vandaag is de dag dat ik 18 jaar worden mag! Als het om mijn eigen verjaardag gaat ben ik soms net een klein kind: van te voren ben ik zenuwachtig. En als je me vraagt waarom? Ik heb werkelijk geen idee. 18 jaar lijkt mij echt een leuke en spannende leeftijd, ik moet nu ineens heel veel dingen zelf regelen etc. terwijl ik daar een paar maanden terug nog helemaal niet bij stil stond. Vandaag vier ik het voor familie en mijn vriend en beste vriendin komen ook langs. Een dagje met veel taart, gezelligheid en ja, school gaat ook gewoon door.
Een kort maar krachtig artikel voor vandaag. En ik wil je nog één ding zeggen, wat je vandaag ook gaat doen: Pluk de dag!
Liefs,
Manon

 

7 Comments

 • Reply Be Beautifully 10 februari 2015 at 07:21

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je een hele mooie en gezellige dag toe!

 • Reply Evelien 10 februari 2015 at 08:57

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet ervan en feest ze!

 • Reply Sarah 10 februari 2015 at 12:44

  Yay, gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een top dagje van! En vergeet niet je beschrijving onder je foto bij te werken, dat was ik namelijk vergeten op mijn verjaardag haha! xoxo

 • Reply Florence Wijnen 10 februari 2015 at 14:16

  Gefeliciteerd!

 • Reply Petra 10 februari 2015 at 20:42

  gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt eghad!

 • Reply Rosanne van Dieren 10 februari 2015 at 20:45

  Gefeliciteeeerd! liefs x

 • Reply mijnleveninbeeld 10 februari 2015 at 21:00

  Gefeliciteerd!

 • Leave a Reply