Mijn 10 favorieten van Zalando

Als je naar buiten kijkt merk je nog niet dat  het lente is. In de winkels daarentegen is het volop lente! Ik wordt er zo vrolijk van, leuke printjes, mooie kleuren om verliefd op te worden… De online shops doen ook volop mee, net zoals Zalando doet. Vandaag heb ik mijn 10 random favorieten van Zalando voor jullie klaar staan. Lees het artikel helemaal uit want aan het eind van het artikel wacht een kleine verassing op jou!
Dit zijn ze van links naar rechts en van boven naar beneden:
1. Sjaal | Pieces | 16,95 euro | Een wat donkere ondertoon met heldere kleuren, dit kan je leuk dragen nu het nog iets kouder is met bijvoorbeeld een simpel blouse om je outfit wat op te fleuren.
2. Bomberjack | Neon Rose | 54,95 euro | Het Bomberjack is een absolute trend dit seizoen en dan al helemaal met veel kleur en leuke printjes. Toen ik dit bomberjack voorbij zag komen en voorbij scrolde kreeg ik hem toch niet uit mijn hoofd, de kleuren vind ik heel mooi bij elkaar passen, makkelijk te combineren en vrolijk.
3. Short | Miss Selfridge | 31,95 euro | Oke, ik heb een beetje gesmokkeld want shortjes ga je nu niet bepaald dragen in de lente, daar is het nog iets te fris voor. Maar na de lente komt de zomer, en dan is dit shortje perfect om te dragen. De print vind ik er zo gaaf uitzien.
4. Sportbroek | Nike | 44,95 euro | Nu ik dit heb gezien krijg ik echte motivatie om te gaan sporten. Ik kon niet kiezen welke sportbroek in mijn 10 favorieten moest gaan staan: zoveel leuke! Uiteindelijk ben ik voor deze gegaan, waarom? de print en de kleuren zijn de perfecte combinatie.
5. Short | Only | 24,95 | Oeps, nog een shortje. Ik verlang écht naar zomer. Weer print en kleur, dit lijkt me toch wel duidelijk 😉 Het stukje kant aan de onderkant vind ik een leuk detail.
6. Shirt | Dorothy Perkins | 28,95 | Om het shirtje in één woord te omschrijven: prachtig! De bloemen en de warme kleuren vind ik heel erg mooi. Het heeft een beetje een chique look. Het shirt is ook iets langer dan gemiddeld, het hangt tegen een tuniek aan. Je kan de voorkant bijvoorbeeld in de broek doen en de achterkant laten hangen voor een leuk effect.
7. Blouse | Mint&Berry | 34,95 | Handig om te hebben, een effen blouse. Leuk onder een jasje of om zonder jasje te dragen. Door de transparante stukken maakt het ook een sexy blouse.
8. Sneaker | Adidas | 94,95 | Helaas uitverkocht op dit moment, maar wanneer ze weer op voorraad zijn ben ik de eerste die ze heeft. Ze gaan niet uit mijn hoofd, zo mooi vind ik ze! De kleur is perfect om te combineren en ja wat moet ik er nog meer van zeggen? Het is toch een plaatje?!
9. Shirt | Dorothy Perkins | 28,95 | Groen vind ik voor mij persoonlijk een hele mooie kleur, ik heb er alleen te weinig van. Toen ik deze zag had ik niet meteen van wauw! Maar hoe langer ik er naar kijk hoe leuker ‘ie wordt. Het enige minpuntje vind ik het kraagje (die zie je niet zo goed op de foto).
10. Espadrilles | Even&Odd | 24,95 | Schoenen voor erbij, met zo’n gave print en voor zo’n leuke prijs. Ja, dit vind ik leuk.
Zo, dit waren mijn 10 favorieten alweer! Natuurlijk heb jij helemaal tot het einde doorgelezen zodat je de verrassing niet zou gaan missen. Hier komt ‘ie dan *tromgeroffel*:

12% kortingscode in de online webshop van Zalando te besteden! Deze code wordt aangeboden door www.kortingscode.nl. Je hebt de gehele maand april de tijd om de kortingscode te besteden, dus doe dit vooral!

De code: KRTGCDA4

Bedankt voor het lezen en wat is jouw favoriete item?
Liefs,
Manon

 

3 Comments

  • Reply Sophie 8 april 2015 at 14:17

    Leuke dingetjes heb je gekozen! Ben je ooit wel eens bij de zalando outlet geweest in Berlijn? X Sophie

  • Reply Manon Loves 9 april 2015 at 08:31

    Dankjewel Sophie! Nee daar ben ik nog nooit geweest, ik ben überhaupt nog nooit in Berlijn geweest, haha. Is het een aanrader? X

  • Reply Naomi in Wonderland 19 april 2015 at 08:04

    Waaauw, zoveel leuke dingen! Ik heb eigenlijk nog nooit iets daar besteld, maar ik blijf echt maar geweldige dingen zien dus misschien moet ik die code eens gebruiken :')

  • Leave a Reply