Mijn jaar 2014

Happy new year! Heel apart dat we vandaag alweer in 2015 leven. 2014 was voor mij een speciaal, goed jaar met heel veel hoogtepunten. Er zijn natuurlijk ook minder leuke dingen gebeurt. Maar ik vind het belangrijk om terug te kijken op de hoogtepunten, want die wil ik juist blijven herinneren. En vandaag lijkt het mij een goede dag om ze met jullie te delen!
Geslaagd voor mijn Havo-diploma
Hier heb ik zo hard voor gewerkt en het resultaat mag er wezen: een mooi papiertje wat bewijst dat ik het kan! Ik ben zo blij dat ik door school zoveel leuke mensen heb mogen leren kennen. Super zenuwachtig was ik voor de uitslag, iedereen zei tegen me dat ik het zou gaan halen, en juist dit maakte mij nog meer zenuwachtig. Gelukkig is de telefoon niet gegaan en was ik dol gelukkig!
Nieuwe baan
Sinds een maand werk ik nu bij een kledingwinkel op de heren afdeling waar wij allerlei merken verkopen, o.a. Jack&Jones, Chasin’, Scotch&Soda, Tommy Hilfinger en G-star. Het is super leuk om te doen en past ook helemaal bij mij. Ik voelde me zielsgelukkig toen ze mij vertelden dat ik daar mocht komen werken, had het totaal niet verwacht maar ben er heel blij mee en krijg ook veel complimentjes dat ik het goed doe, wat het alleen maar leuker maakt!
Reis door Amerika
Onvergetelijk! Het dringt nog steeds niet tot mij door dat ik in dat geweldige land voor drie weken ben geweest, super! Ik heb zoveel dingen gezien die ik de rest van mijn leven niet ga vergeten. Over mijn reis in Amerika heb ik ook reisverslagen geschreven, je vindt ze hier, hier en hier.
Blog begonnen
Iets minder dan vier(!) maanden heb ik pas mijn eigen kleine stukje internet waar ik mijn passie met jullie kan delen. Schrijven vind ik fantastisch om te doen. En ik schrijf, wat jullie waarschijnlijk wel weten, over alles wat ik leuk vind. Dit maakt het voor mij nog leuker! Als ik dan zie hoe vaak mijn blog wordt bekeken is niet normaal! Ik had het vooral niet aan zien komen, jullie waarderen het en dat is een heel fijn gevoel. Ook heb ik samenwerkingen met bedrijven, wat het nog leuker maakt! Ik ben heel dankbaar voor alles en blijf vrolijk verder bloggen!
Lowlands
Samen met een vriendin en haar vriendin, die ik nog helemaal niet kende, gingen wij naar Lowlands. Totaal niet wetend wat er mij te wachten stond. Drie dagen later op de terugweg naar huis was ik zo blij: Lowlands is geweldig! De sfeer, het gevoel, de artiesten, het avontuur, de gezelligheid, het eten (ja, écht) was geweldig! Zoveel artiesten live gezien, waaronder Sam Smith, Stromae, Imagine Dragons, Skrillex, Snoop Dogg en ik kan nog wel even doorgaan. Zoveel mensen ontmoet, echt een tip om heen te gaan!
Weekendje Brussel
Dit is het meest recente wat ik heb meegemaakt, ik heb er gisteren nog uitgebreid over geschreven in dit artikel. Ik zal zeggen lees het nog even, wanneer je het nog niet gelezen hebt.
Liefde
Je leest er niet vaak over op mijn blog, maar sinds een paar maanden heb ik een relatie. Ik ben helemaal verliefd en dit gevoel is onbeschrijfelijk. Ja Manon lekker cliché, maar ik kan er niets aan doen het is echt zo. We doen veel leuke dingen samen en het gaat super goed! Een relatie hebben is fijn, je weet dat er altijd iemand voor je is en klaar staat en je nergens voor hoeft te schamen. Liefde is fantastisch!
Dansvoorstelling
Sinds mijn zesde zit ik al op dansen, eerst op klassiek ballet en nu alweer zeven jaar op Jazz-ballet. Dit jaar had ik een dansvoorstelling, dat houdt in dat je een weekend drie keer optreedt in een theater voor een zaal van 1000 man per keer. Zo spannend, maar zoo leuk om te doen! Dit hoort ook bij mijn hoogtepunten omdat je er echt naar toe werkt en je het samen als groep doet. Mijn vriendinnen kwamen ook kijken wat het voor mij extra speciaal maakte.Je hebt het kunnen lezen, 2014 is voor mij echt een top jaar geweest! Er zijn verschrikkelijke dingen in ons land gebeurt, maar ik hoop dat iedereen ook mooie herinneringen aan 2014 kan overhouden. Mijn plannen voor 2015 liggen al klaar. Dus ik zeg: 2015, kom maar op en breng me wat leuks!

Doe jij al mee aan mijn winactie (klik!)? Het kan nog steeds tot en met 4 januari! Doe nog snel mee en begin 2015 met een gloed nieuwe MAC lipstick!


Hoe was 2014 voor jullie? 

Liefs,
Manon


8 Comments

 • Reply Marion 2 januari 2015 at 08:16

  Wauw, dat is zeker een jaar om niet snel te vergeten. Wat een mooie dingen heb je meegemaakt zeg! Ik wens jou voor 2015 even veel moois!

 • Reply Manon Loves 2 januari 2015 at 10:45

  Dankjewel Marion! Jij ook een heel fijn en goed jaar toegewenst! 🙂

 • Reply Roxanne 2 januari 2015 at 13:46

  Het klinkt als een geweldig jaar! Wat een mooie dingen heb je meegemaakt. Ik zou ook zo graag nog een keer naar Amerika willen.. Hopelijk brengt het nieuwe jaar je weer veel mooie dingen <3

  Ik ga je winactie even bekijken en meedoen!

 • Reply Sanae 2 januari 2015 at 20:02

  Lijkt mij een geweldige jaar! <2

 • Reply Anna 3 januari 2015 at 20:24

  Klinkt als een goed jaar, wat heb je veel bereikt zeg! En jaaa, Lowlands! Heerlijk festival.

 • Reply Nortfhlix NL 5 januari 2015 at 13:47

  Wat een onwijs mooi overzicht!

 • Reply EstherMarie van der Wal 6 januari 2015 at 20:32

  Wat mooi zeg ! 🙂 xxx

 • Reply Dana 7 januari 2015 at 18:40

  Super leuk om te lezen!

 • Leave a Reply