Nieuwe telefoonhoesjes

Een telefoonhoesje biedt niet alleen bescherming aan je telefoon, maar maakt je telefoon ook een accessoire aan je outfit. Vandaag laat ik jullie drie nieuwe telefoonhoesjes zien die ik van hoesjes-outlet heb ontvangen. Dit is een webshop waar ze telefoonhoesjes voor de Iphone 5/5S en Iphone 6 verkopen, voor een heel leuk prijsje! Kijk je mee?

Dit hoesje is Instagram-waardig. Wanneer je een stil leven wil maken, geeft dit hoesje een extra toevoeging aan je foto. Rustig, maar door het rondje in het midden waardoor je het Apple logo ziet. Het is een hardcover en maakt je Iphone niet lomp, aangezien het een dun hoesje is.

Dit leuke exemplaar vind je hier en kost 8,99 euro.

 

Wat een plaatje! Hier wordt ik echt vrolijk van. De kleuren passen mooi bij elkaar, helemaal leuk voor de lente en zomer. Dit hoesje is een softcover wat ik persoonlijk fijner vind. Wanneer ik mijn telefoon laat vallen, landt ‘ie (voor mijn gevoel) zachter met een softcover dan met een hardcover. Waardoor hij dus ook minder snel stuk gaat.
Dit vrolijke vogeltjes hoesje kan je hier vinden voor maar 9,99 euro.

 

 

‘More issues than Vogue’, hier moest ik echt om lachen. Het komt wel bijna overeen met mijn telefoon. Net als het eerste hoesje is dit een hardcover. Hier kan je ook leuke Instagram foto’s mee plaatsen.
Heb jij ook ‘More issues than Vogue’? En wil jij dit hoesje ook? Klik dan hier, voor 9,99 euro heb je er al een!
Wat ook leuk is om te melden: bij hoesjes-outlet betaal je geen verzendkosten! Dus surf snel naar de site en bestel jouw hoesje, de keuze is reuze.

Welk telefoonhoesje vind jij het leukst?

No Comments

Leave a Reply