Over mij

Hi! Mijn naam is Manon en ik ben 19 jaar. Sinds september 2014 blog ik hier op mijn blog Curl Next Door. Ik woon in Meppel, maar studeer Commerciële Economie in Leeuwarden. Het bloggen is begonnen in opdracht van school, maar omdat ik het té leuk vond om na deze opdracht er mee te stoppen ben ik dus ermee door gegaan!

Wat je op mijn blog kan gaan verwachten is erg divers. Ik vind namelijk bijna alles leuk! In de artikelen op mijn blog neem ik je mee in mijn leven. Hier verschijnen reviews over de nieuwste producten, tips voor in het dagelijks leven, reisverslagen en een kijkje achter de schermen mag natuurlijk niet ontbreken!

Naast bloggen ga ik dus nog naar school, op dit moment volg ik de minor Marketing en Communicatie. Het is dus niet zo dat mijn blog full-time draait. Ik probeer twee à drie keer per weer een artikel online te plaatsen, wat ik met heel veel plezier doe!

Ik hoop dat je nu een beetje een idee hebt wie ik ben en wat mijn blog inhoudt. Heb je vragen of iets anders? Kijk dan even onder het kopje ‘contact‘ om contact met mij op te nemen!