Review: IKEA Laptopkussen

Bloggen, Youtube filmpjes kijken, Facebooken en ga zo maar door, we doen het allemaal met onze laptop op schoot in bed, op de bank etc. Eigenlijk hebben we helemaal niet door dat dit heel slecht voor je kan zijn. Gelukkig is er een oplossing voor gevonden, namelijk: een laptopkussen! Vandaag ligt hierover een review voor jullie klaar, veel leesplezier!

Waarom is een laptop op je schoot nou zo slecht? Regelmatig een te warme laptop op je schoot kan leiden tot huidbeschadiging. Eén van deze aandoeningen is het ‘toasted skin syndrome’. Bij deze aandoening gaat je huid verkleuren. Uiteindelijk kan dit leiden tot huidkanker, maar dit is wel het aller uiterste.

De tweede reden waarom een laptop op schoot slecht is, heeft niet echt betrekking op vrouwen, of misschien juist wel. Een laptop vaak op schoot hebben kan leiden tot onvruchtbaarheid bij mannen. Dus misschien is dit wel een leuk kerstcadeau voor jouw vriend of broer o.i.d.
Wanneer je met je laptop op schoot zit, neem je ook niet een goede houding aan. Je kan namelijk niet goed recht zitten en niet zo typen als het hoort.
Om deze drie ‘gevaren’ te voorkomen kan je een laptopkussen gebruiken, die de warmte van je laptop tegen houdt en jouw een goede houding geeft.

Zo ziet het laptopkussen eruit! De onderkant is echt een zacht kussen, en de bovenkant is een soort van tafeltje. Het kussen kan je er zelfs afhalen om een keer uit te wassen wanneer dit nodig is.

Op deze foto hierboven kan je goed de vorm van het kussen zien. Aan de bovenkant heeft het een inham zodat het mooi om je buik heen past en je op de zijkanten met je armen kan leunen tijdens het typen. Ik heb het kussen in de kleur grijs, maar het is ook in andere kleuren of printjes verkrijgbaar. Doordat het handvat eraan zit kan je het kussen makkelijk oppakken en meenemen naar een andere plek.

Zo zit je dan in je bed, of op de bank met een laptopkussen. Je ziet dat de laptop mooi recht staat en ik mijn handen goed neer kan zetten om te typen. Nu komt er geen warmte van mijn laptop op mijn huid. 
Of ik enthousiast ben over dit product? Nou en of! Degene die dit heeft uitgevonden is wat mij betreft een held. Het enige nadeel is dat ik nu ’s avonds nog langer met mijn laptop in bed blijf zitten, omdat ik gemakkelijk zit en de hitte van mijn laptop kan verdragen, ik voel het tenslotte niet. 
Het laptopkussen is te koop bij IKEA en kost 14,95 euro.
Ga jij het laptopkussen kopen?
Liefs, Manon

10 Comments

 • Reply Marion 10 december 2014 at 08:24

  Absoluut! Wat een ideale uitvinding!

 • Reply Sanae 10 december 2014 at 08:59

  Geniaal! Ik wil dit ook!

 • Reply Anoniem 10 december 2014 at 09:56

  Geweldig!!

 • Reply Roxanne 10 december 2014 at 10:34

  Wat een handig ding! Misschien ga ik hem ook wel halen 🙂

 • Reply Rosanne van Dieren 10 december 2014 at 14:46

  Ik vind hem echt heel handig, ik ga hem kopen! liefs x

 • Reply Diolifestyle 11 december 2014 at 17:04

  Lijkt mij heel fijn voor op de bank of in bed!

 • Reply Manon Loves 11 december 2014 at 18:49

  Dat is het ook zeker! Ik zit nu ook heerlijk op de bank met mijn laptopkussen! haha 🙂

 • Reply Manon Loves 11 december 2014 at 18:49

  Super! Ik weet zeker dat het geen miskoop zal gaan zijn! <3

 • Reply Manon Loves 11 december 2014 at 18:50

  Een super handig kussen is het!

 • Reply Manon Loves 11 december 2014 at 18:51

  Het is super geniaal! 😀

 • Leave a Reply