Review: MAC Lipstick Plink!

Plink! is de nieuwe MAC lipstick die ik kan toevoegen aan mij lipstick collectie. Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie nude kleur die tijdloos is. Ik denk dat ik hem nu eindelijk gevonden heb, of nouja sinterklaas dan. Ben jij ook zo benieuwd naar deze lipstick? Klik snel verder!

Introductie product

MAC staat bekend om de goede kwaliteit van lipsticks.MAC Lipstick heeft een volle crèmetextuur en voelt heerlijk zacht aan bij het aanbrengen. Het product is verzorgend, heeft een mooie subtiele glans en maakt de lippen voller. Tevens langhoudend! De lipstick heeft een mooie, strakke en luxe uitstraling.

Naast lipsticks verkoopt MAC ook allerlei andere make-up. De prijzen van de make-up zijn niet bepaald budget, maar de prijs-kwaliteitverhouding is daarentegen uitstekend!
Plink! is een lustre lipstick. Dit betekent dat de lipstick een dunne tot medium dekking geeft met een semi (= half) glanzende finish.

Op de foto hierboven zie je een swatch van de lipstick Plink! Prachtig vind je ook niet? Ik was eigenlijk opzoek naar een matte lipstick, maar nu ik deze subtiele glans van Plink! heb ontmoet ben ik van gedachten verandert. De lipstick is tijdloos, dit is mooi in de winter wanneer je een zware make-up look hebt gemaakt. In de zomer is deze kleur ook super, lekker zomers!
De lipstick brengt makkelijk aan, netzoals alle andere lipsticks van mac. Ik heb wel het idee doordat deze lipstick een andere samenstelling heeft, omdat het een lustre lipstick is, mijn lippen meer uitdrogen dan bij andere lipsticks. Ik blijf maar scrubben en scrubben, maar de velletjes willen mij niet verlaten.

Kortom ik ben super blij met deze lipstick, makkelijk te combineren met verschillende looks in verschillende seizoenen. Het enige nadeel vind ik dat ik droge lippen krijg na het gebruik van deze lipstick in verband met de samenstelling van de lipstick. Ben jij opzoek naar een nude lipstick, met een mooie subtiele glans? Dan is de MAC Plink! lipstick echt iets voor jou!
MAC Lipstick Plink! is te koop in geselecteerde Douglas stores, MAC stores of via de online webshop van Douglas of MAC. De lipstick kost 19 euro.

12 Comments

 • Reply Sanae 14 december 2014 at 10:02

  Mooi kleurtje! Ik houd enorm veel van MAC lipsticks!

 • Reply Mariëlle M. 14 december 2014 at 10:30

  Het is echt een mooie kleur!

 • Reply Ys 15 december 2014 at 11:12

  Oeh wat een mooi kleurtje! Veel plezier ermee!

 • Reply Fabienne 15 december 2014 at 13:43

  Hele mooie everyday kleur! Ben benieuwd hoe hij er op de lippen uitziet.

 • Reply Kimberley NJ 15 december 2014 at 20:29

  O, nu ben ik wel heel benieuwd naar de kleur op je lippen! Klinkt goed!

 • Reply Manon Loves 16 december 2014 at 10:52

  Dankjewel! 🙂

 • Reply Manon Loves 16 december 2014 at 10:52

  Dat gaat helemaal lukken! 😀

 • Reply Manon Loves 16 december 2014 at 10:52

  Er komt binnenkort wel een foto langs met deze geweldige kleur op mijn lippen! <3

 • Reply esther geertsma 17 december 2014 at 19:14

  Hij is echt heel erg mooi manon! Ik had hem nog nooit gezien namelijk.

 • Reply Anna 18 december 2014 at 14:19

  Jaaa, Mac lipstick! Het is echt een mooie kleur! Laatst heb ik ook een lipstick van Mac aangeschaft, een matte donkerrode kleur. Wilde er eerst niet echt aan beginnen, want het is natuurlijk veel duurder dan van de Hema o.i.d., maar de kwaliteit is gewoon zo-veel beter!

 • Reply Manon Loves 19 december 2014 at 06:40

  Je hebt helemaal gelijk! MAC is veel duurder, maar uiteindelijk een vele betere investering qua kwaliteit etc. 🙂

 • Reply Jana 28 december 2014 at 12:22

  Heel erg mooie kleur, deze kende ik nog helemaal niet!

 • Leave a Reply