Review: Max and More Lipsticks


Donker paars, donker roze, donker rood. Allerlei kleuren die dit najaar favorieten zijn voor op de lippen. De Action heeft hier heel erg goed op ingespeeld. Ik maakte even een rondje door de Action en kwam deze twee beauty’s tegen in één verpakking. Het kon niet beter! Als de lipsticks ook nog goed bevallen is het al helemaal fantastisch!In dit artikel zit ook nog een kleine verassing verstopt, namelijk een MAC dupe! In het artikel van vandaag ga je het allemaal lezen, bevalt mij deze lipstick?Introductie product

Deze lipsticks zijn per twee verpakt en in verschillende kleuren. Max and More is het make-up merk dat bij de Action wordt verkocht. Ik heb voor de lipsticks ‘Blackcurrant’ en ‘Very Berry’. Let op: Deze kleuren kan je alleen samen kopen, omdat ze in één verpakking zitten. De lipsticks zijn 3,2 gram per stuk. Dus je kan er ongeveer net zo lang mee doen in principe als een andere lipstick.
Links: Blackcurrant – Rechts: Very Berry


Links: Very Berry – Rechts: Blackcurrant
BlackcurrantEen geweldig mooie najaar lipkleur! Het pigment is uitstekend. Op de foto lijkt de lipstick mat, helaas is dit niet helemaal waar. Wanneer je hem op je lippen draagt, geeft het wel een subtiele glans. Je kan je kan je lippen natuurlijk afpoederen met transparante poeder, zodat de lipstick mat lijkt. But i love this color! Deze kleur zou ik heel erg mooi vinden staan bij een legergroen outfit of lichtere kleuren.

Very BerryDeze kleur lipstick heeft een iets roze ondertoon vergeleken met Blackcurrant. De dekking is alsnog geweldig. Deze lipstick is ook iets meer matter dan Blackcurrant. Wat ik persoonlijk erg mooi vind. Deze kleur is weer typisch een najaarskleur. Ik zal deze lipstick combineren met bijvoorbeeld een zwarte outfit, grijs zou ook erg mooi staan!

MAC CAPTIVE DUPE

Stiekem heb ik deze lipsticks ook meegenomen om een andere reden. Toen ik ze in de verpakking zag zitten dacht ik meteen aan mijn MAC lipstick Captive. En ja hoor, het lijkt sprekend! Ik zal het jullie laten zien:Links: MAC Captive – Rechts: Max and More Blackcurrant

Kan jij het verschil zien? Ik in ieder geval niet. Oké tuurlijk, MAC geeft een iets betere dekking, en heeft een mooiere afwerking qua subtiele glans. Maar dat mag ook wel voor het verschil in prijs. Als je opzoek bent naar een kleur die lijkt op MAC Captive en je wilt er niet teveel geld aan uitgeven, ren dan nu naar de Action en koop de Max an More Blackcurrant!

Hopelijk vond je het leuk om te lezen, bedankt!


Wat vind jij van deze lipsticks?

Liefs, Manon

6 Comments

 • Reply Inge | blogboutique 23 november 2014 at 08:05

  Leuke review! En die dupe, wow. Ze lijken echt als 2 druppels water op elkaar!

 • Reply StyleByBo 23 november 2014 at 08:29

  Wat een gave kleuren!

 • Reply Mariëlle M. 23 november 2014 at 11:07

  Hele leuke kleuren en dat voor die prijs!

 • Reply Manon Loves 23 november 2014 at 15:02

  Dankjewel! <3

 • Reply Jill 24 november 2014 at 15:21

  Wow! Die ga ik echt kopen, die van MAC en deze lijken echt veel op elkaar.

 • Reply Manon Loves 24 november 2014 at 17:27

  Moet je zeker doen! Zijn zulke mooie kleuren! 🙂

 • Leave a Reply