Review The Hotshop lipstick + kortingscode

 

Lipsticks, je kan er geen genoeg van krijgen… Allerlei verschillende kleuren en soorten. De één blijft langer zitten dan de ander en de één is ook mooier dan de ander ofcourse. Een lipstick die tijdloos is miste ik nog in mijn lipstick stash, totdat ik deze lipstick ontving. Vandaag ligt een review voor jullie klaar en wanneer je verder leest kom jij achter de kortingscode!

Wat belooft de lipstick?
In de beschrijving, die bij het super leuke doosje inzit, staat: ” De lipstick is een natuurlijke matte kleur en geeft een zacht gevoel op de lippen.  De lipstick brengt gemakkelijk aan en blijft lang zitten. Je lippen worden door deze lipstick vol van kleur, maar blijven natuurlijk.”

 

Het product

De verpakking alleen al vind ik er super uitzien! Lekker vrolijk en je wordt meteen nieuwsgierig naar hoe de lipstick is. De lipstick zelf heeft een chique uitstraling. Ik vind lipsticks die mooi schuin zijn afgesneden en ook schuin naar binnen worden gedraaid een luxe uitstraling hebben. De mint-groene kleur geeft het toch weer een iets goedkopere uitstraling. Een lekkere vrolijke kleur.

 

 

Het pigment van de lipstick is niet heel goed. De onderste swatch die je hier boven ziet, is na één laagje. Je ziet het zelf: te weinig dekking. Twee lagen daarentegen ziet er al veel mooier uit! En wat een super kleur, vind je ook niet? Deze kleur is voor mij tijdloos omdat je het in de zomer prima kan dragen maar bijvoorbeeld ook in het najaar wanneer je een zwart of saaie outfit draagt. Door deze lipstick fleur jij je hele outfit weer op!
De kleur op mijn lippen:
De kleur blijft verassend lang zitten, en daarmee bedoel ik meer dan 4,5 uur. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht, na eten en drinken blijft ‘ie zelfs nog goed zitten. Dat is een meevaller! Wanneer je de lipstick aanbrengt voelt het ook niet als een ruwe lipstick, maar eerder een verzorgend middel als Labello. De matte kleur vind ik geweldig en dan vooral bij zo’n felle kleur!
Kortingscode 
 
Ben jij helemaal enthousiast geworden over deze lipstick of ben jij nog opzoek naar andere make-up. BornPretty heeft het voor jou! Nu wordt het natuurlijk nog leuker om te shoppen met een kortingscode.
Hoe gaat het in zijn werk?
Ga hier na de webshop van BornPretty. Kies tussen al deze make-up en make-up accessoires één of meerder producten uit, en stop deze in je winkelmand. Bij het afrekenen vul jij de kortingscode in en ontvang 10% korting!

Kortingscode: NONH10


De lipstick bevalt mij goed, en is een nieuwe favoriet. Ik hou van lipsticks die voelen als Labello en lang blijven zitten. Ideaal! Ben jij nou ook opzoek naar een zachte, lang blijven zittende lipstick, maar is deze kleur niet jou kleur? De lipstick is ook verkrijgbaar in 9 andere kleuren, kost omgerekend 5,65 euro (exclusief 10% korting! en is te koop bij de BornPrettyStore.

 

Liefs, Manon

Dit product heb ik ontvanger ter review,
dit verandert echter niets aan mijn mening

 

P.s.: De winnares van mijn 200-volgers winactie is bekendgemaakt en heeft een mail ontvangen! Heb jij geen mail ontvangen en heb je wel meegedaan? Super bedankt! Ik vind het heel erg leuk dat je mee hebt gedaan. Er komt vast nog een keer een winactie, misschien ben jij dan de winnares!


11 Comments

 • Reply Lovely Lonnie 9 januari 2015 at 10:09

  Wat een mooie kleur zeg het merk kende ik nog niet. Wat fijn dat we korting kunnen krijgen.

 • Reply Roxanne 9 januari 2015 at 10:14

  Die verpakking is inderdaad alleen al leuk! Mooie kleur ook 🙂

 • Reply Sanae 9 januari 2015 at 12:38

  Super leuke verpakking en de kleur ziet er ook heel goed uit.

 • Reply Claudia 9 januari 2015 at 16:31

  Wat een prachtige kleur. Matte lipsticks moet je vaak een beetje opbouwen, maar het klinkt goed. Hij blijft echt lang zitten!

 • Reply Teddy 9 januari 2015 at 19:05

  Wat een mooie kleur!

 • Reply Petra 9 januari 2015 at 19:31

  Wat een heerlijke tint…die is echt helemaal mijn smaak!

 • Reply esther geertsma 9 januari 2015 at 22:49

  wat een mooie felle kleur Manon! Staat je erg mooi. Ik verwacht nu wel dat je hem dinsdag op hebt haha

 • Reply Manon Loves 10 januari 2015 at 17:29

  Ik kende het merk eerst ook nog niet, maar op deze manier is het super leuk om daar kennis mee te maken. De lipstick bevalt super goed!

 • Reply Manon Loves 10 januari 2015 at 17:30

  Ja precies, dat opbouwen werkt het beste! Eerst dep ik een beetje en daarna twee lagen erover heen voor het mooiste resultaat 🙂

 • Reply Manon Loves 10 januari 2015 at 17:30

  Verassing haha <3

 • Reply Manon Boerakker 13 januari 2015 at 11:04

  Ik vind het een hele mooie kleur!

 • Leave a Reply