WINACTIE: MAC Lipstick naar keuze! (GESLOTEN)

Whoop Whoop, 200 volgers! Het gaat allemaal zo snel, een tijdje geleden was ik nog heel erg blij met 100 volgers, en een maand later heb ik het dubbele behaald. Geweldig! Dit komt natuurlijk door jullie, om de leuke reacties doe ik het! Om jullie te belonen heb ik een winactie opgesteld en niet zomaar ééntje, je kan namelijk een MAC Lipstick naar keuze winnen! Wie wil dat nou niet? Lees snel verder om te kijken hoe jij hier kans op kan maken!


Een MAC Lipstick winnen, hoe kan ik hier aan mee doen?

Eigenlijk is het heel simpel, volg de volgende stappen et voilà jij doet mee in de strijd om een MAC Lipstick naar keuze!:

1. Volg mij via Bloglovin’
2. Geef dit artikel een hartje op Bloglovin’
3. Volg mij via Instagram
4. Laat in een reactie je e-mailadres achter

Wanneer jij ALLE stappen hebt gedaan, dan doe jij mee aan de winactie, geef in een reactie ook aan welke stappen jij allemaal hebt ondergaan. Op zondag 4 januari 2015 sluit de winactie. Op maandag 5 januari 2015 wordt de winnaar bekend gemaakt. Via de mail neem ik contact met je op en kan je aangeven welke MAC Lipstick jij wilt!

Doe snel mee en misschien ben jij op 5 januari 2015 wel de winnaar van de dag en kan jij (nog) een MAC Lipstick aan je lipsticks stash toevoegen!

Succes!

Liefs, Manon

15 Comments

 • Reply Lovely Lonnie 13 december 2014 at 07:42

  Allereerst gefeliciteerd met je 200 volgers! Ik doe natuurlijk graag mee. Ik volg je al een tijdje op Bloglovin en Instagram ik heb deze winactie een hartje gegeven. Mijn e-mail: bylonneke@gmail.com

 • Reply Marion 13 december 2014 at 08:36

  Gefeliciteerd met je 200 volgers! Toffe winactie. Ik sla over, want ik draag veel te weinig lipstick en ik denk dat er vele liefhebbers zijn voor Mac. Alle deelnemers succes!

 • Reply Florence Wijnen 13 december 2014 at 11:31

  Leuke winactie! Ik volgde je al via Bloglovin' waar ik dit artikel een hartje heb gegeven. Ik volg je nu ook op Instagram en mijn e-mailadres is florence.wijnen@hotmail.com, liefs! x

 • Reply evelien 13 december 2014 at 15:57

  Gefeliciteerd met je 200 volgers! Ik doe graag mee. Ik heb alle stappen gevolgd, mijn email is; Veelien.Blog@gmail.com

 • Reply Fabienne 15 december 2014 at 13:42

  Super leuke winactie! Gefeliciteerd met de 200 volgers. Ik doe graag mee! Heb alle stappen gevolgd. Mijn Instagram gebruikersnaam is FabienneO en mijn email is: fabienneotten@live.nl

 • Reply Mirthe 16 december 2014 at 10:49

  Gefeliciteerd en wat een HEERLIJKE winactie! Ik volg je op bloglovin (mirthe kruizenga) en heb het een hartje gegeven. ook ben ik je gaan volgen op instagram (lovelymirthe). Mijn email adres is bluemermaid207@gmail.com! En nu fingers crossed want ik wil een MAC lipstick naar keuze maar al te graag winnen!

  Liefs,
  Mirthe

 • Reply Amanda Sturm 16 december 2014 at 18:00

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee 🙂 Ik volg je op Bloglovin (heb je bericht daar een like gegeven) en op Instagram. Mijn e-mailadres is amanda_sturm@hotmail.com En gefeliciteerd met je 200 volgers!

 • Reply esther geertsma 17 december 2014 at 19:14

  OMG manon wat is dit een fantastische winactie! Natuurlijk gefeliciteerd met je volgers want wat doe je het toch goed! Je blogt nog maar zo kort maar zo snel stijg je al. Ik ben trots<3 Ik heb alle stappen gedaan en doe natuurlijk mee! mijn email adres is looksbyesther@outlook.com

 • Reply Sarah 20 december 2014 at 12:02

  Gefeliciteerd met je 200 volgers! Wat leuk dat je zo'n gave winactie houdt 😀 Ik heb alle stappen gevolgd! (op Instagram heet ik xxsarahelise) Mijn emailadres is sarah@ohsobeautiful.nl 🙂

 • Reply Cheyenne Jansen 21 december 2014 at 19:42

  Gefeliciteerd met je volgers. Met MAC zit je altijd goed . Ik heb pas mijn eerste lipstick gekocht en ik ben helemaal fan . Ik volg je op bloglovin en instagram en ik heb het bericht geliked onder mijn naam cheyenne jansen.

  funky_django@hotmail.com

  groetjes,
  Cheyenne

 • Reply Anoniem 22 december 2014 at 19:46

  Gefeliciteerd, en wat een leuke winactie! Ik heb alle stappen gevolgd. Mijn email adres is: madeliefk@outlook.com

 • Reply Nikki 24 december 2014 at 14:35

  Wauw, super gave win-actie en gefeliciteerd met je 200 volgers!! Zelf heb ik helaas niks van MAC, omdat ik het simpelweg te duur vind om het met mijn 80 euro per maand te kopen. Natuurlijk als een echt beauty fanaat weet ik alles over MAC en daarom doe ik mee! Ik heb alle stappen gevolgd (naam op instagram= marmotlama).

  Nog fijne feestdagen oxox Nicole

 • Reply Yasemin Tanri 26 december 2014 at 17:11

  Aah super winactie!! Gefeliciteerd met je 200 volgers in zo'n korte tijd nog wel, nog veel en veel meer volgers te gaan, hopelijk krijg je nog heel veel volgers erbij♥

  Ik zie dat MAC heel populair is, alleen ik gebruik het zelf niet. Ik zou er graag een winnen, zodat ik er ook een heb. De kleuren zijn super! Als MAC nou niet zo duur was, had ik zelf ook wel een lippenstift van MAC thuis liggen! Ik zie één kleur ertussen staan die echt wel mijn favoriet is, hopelijk ben ik de gelukkige♥ Elke vrouw zoals ik zou een MAC thuis moeten hebben, alleen bij mij ontbreekt die 🙁

  Ik heb je gevolgd op Bloglovin', ik heb deze artikel gehart, ik heb je gevolgd op Instagram♥ (insta: yasemintanri)

  Mijn mailadres: yasemin2011@hotmail.nl

 • Reply Roxanne 2 januari 2015 at 13:48

  Nog gefelicteerd met je 200 volgers, wauw wat een mijlpaal! Tegen een winactie van een mooie MAC lipstick zeg ik natuurlijk geen nee <3. Ik volgde je natuurlijk al, heb het artikel geliked en volg je nu ook op Instagram (Roxanne1605).

  Mijn mail is: Roxcy@live.nl

  Liefs 🙂

 • Reply Merly 4 januari 2015 at 18:58

  Gefeliciteerd met je volgers en wat een leuke winactie! rebel staat op mijn wishlist 🙂 ik volg je via Instagram en Bloglovin en heb het bericht geliked. Mijn e-mailadres is merlyco@hotmail.com

 • Leave a Reply