Wishlist 2015 #1

Toen je de titel las, zal je wel gedacht hebben: ‘Hoeveel wishlists kan je in een jaar hebben?’. Mijn antwoord hierop is ‘vier’. Ik ben van plan om voor elk kwartaal een wishlist te maken. De wishlist die je hier ziet is dus voor de maanden januari, februari en maart. Waarom ik vier wishlists maak lees je in dit artikel en natuurlijk wat ik wens voor deze maanden!

 
Waarom maak ik überhaupt wishlists?
 
Het is eigenlijk heel simpel, als ik een wishlist maak heb ik iets om naar uit te kijken en dus mijn geld niet aan onnuttige dingen uit geef. Slim he 😀 En tja ik blijf een arme student en door een wishlist gaat er niet ineens geld op mijn rug groeien, dus daarom maak ik wishlists per kwartaal zodat ik ook genoeg geld heb om wat uit te geven. Sparen? Jazeker dat doe ik ook, ik wil heel graag in de zomer gaan interrailen, dan is een beetje geld opzak wel handig, haha! Op de eerste wishlist van 2015 staan wat duurdere dingen, ik ben in februari namelijk jarig dus ik kan ook iets meer uitgeven!
Mijn wishlist
 
1. Clarks – Desert Boot – 130,00 euro | Clarks, ik ben er dol op! Zo mooi om te zien en zo fijn om op te lopen. Ik heb al een paar lage Clarks, dit jaar staat het hoge model op mijn wishlist, over de kleur zit ik nog een beetje te twijfelen: Beige, grijs of zwart, wat zal jij doen?
2. Daniel Wellington – Watch – 159,00 euro | Het is tijd voor een nieuw horloge, niet omdat mijn andere kapot is o.i.d. eerder om meer te combineren. Dit horloge van Daniel Wellington kan je klassiek, stoer en modern combineren, hebben!
3. Yves Saint Laurent – ‘Black Opium’  50 ml – 83,00 euro | Verslaafd aan geurtjes, herken je het? Nou, ik wel! Laatst ontving ik een proefje hiervan en vanaf dat moment mijn lievelingsgeur. Hopelijk binnenkort van mij!
4. Make-up Revolution – Ultra 32 Eyeshadow Palette ‘Flawless’ – 9,99 euro | Dit spreekt voor zich lijkt me. Eén woord: Wauw! En wat er ook leuk aan is, totaal niet prijzig!
5. H&M – Blushing Heart Blush – 4,99 euro | Ze zitten al een tijdje in de collectie, en ik zag deze blush ook wel eens voorbij komen maar was nooit op het idee gekomen om in de webshop te kijken of ‘ie daar ook wordt verkocht: en jahoor! Helaas is de bronzer er op dit moment niet, misschien voor de volgende wishlist?
6. Amsterdam Fashion Week – Fashionshow – onbekend | Laatst zat ik wat rond te kijken op internet en belande op ticketveiling.nl en raad eens wat ik daar zag: Tickets voor Amsterdam Fashion Week, maar dan voor de prijs die jij bepaalt te willen betalen. Een uitnodiging ontvang ik toch (nog) niet, dan maar via deze weg proberen, zou super tof zijn.
7. MAC – Fix Plus Spray – 17, 00 euro | Als je make-up maar goed zit, en uhhh blijft zitten! Deze MAC Fix Plus Spray gaat daar voor zorgen. Ik ben reuze benieuwd of het ook werkelijk werkt.
8. Real Techniques – Starter Set – 15, 29 euro | Nog meer make-up, alleen dan accessoires. Voor een nog mooiere ooglook. Real Techniques: yes, please!
Dit was mijn wishlist voor het eerste kwartaal, je zal vanzelf de dingen die ik gescoord heb voorbij zien komen! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen.

Ben ik de enige die een wishlist maakt, of doe jij dat ook? En wat staat er op jou wishlist?

Liefs, Manon

10 Comments

 • Reply Mariëlle M. 14 januari 2015 at 08:06

  Ik maak ook altijd een wishlist, leuke dingen heb je er op staan!

 • Reply esther geertsma 14 januari 2015 at 09:00

  Daniel wellington horloge wil ik ook! Zo mooi<3

 • Reply Sanae 14 januari 2015 at 10:15

  Clarks staan ook op mijn wishlist!!

 • Reply Gea W 14 januari 2015 at 13:59

  Leuke wishlist 🙂

 • Reply Teddy 14 januari 2015 at 18:14

  Wat een leuke wishlist! Dat palette lijkt me echt geweldig!

 • Reply Nortfhlix NL 19 januari 2015 at 18:19

  Leuk lijstje! Ik twijfel nog over de Clarks… Ja, nog steeds.
  Maar die RT kwasten: DOEN! Één van mijn beste beauty aankopen van vorig jaar.
  Ik had ze via iHerb. Goedkoop en snel! (Al hebben ze wel de verzendkosten verhoogd)

 • Reply Manon Loves 19 januari 2015 at 19:12

  Clarks lopen zo fijn! Die raadt ik je zeker weten aan, ze hebben namelijk een heel erg fijn voetbed. Super bedankt voor de tip! 😀

 • Reply Jolien 22 januari 2015 at 14:33

  Ik wil ook zooo graag een horloge van Daniel Wellington!

 • Reply Naomi 30 januari 2015 at 22:58

  Het geurtje van YSL ziet er ZO leuk uit. Zelf nog niet geroken maar het flesje is onwijs mooi! Oh en de MAC Fix + spray kan ik je alleen maar aanraden! Ik gebruik het zelf al jaren en het helpt echt wel voor mij. Alleen opletten dat je maar 1/2x sprayed én waterproof mascara op hebt. Ik heb een leuke Victoria's Secret mascara en die is jammer genoeg niet zo waterproof en na het sprayen (als ik niet eventjes wacht) loopt ie een beetje uit. Verder echt een héle goede spray en helpt je huid ook met het beschermen van de soms hele vieze buitenlucht!

 • Reply Manon Loves 1 februari 2015 at 07:40

  Bedankt voor de tips! 😀

 • Leave a Reply